Täyden palvelun Leasing Kumppanilta

ajoneuvon elinkaaren hallinta

Jätä soittopyyntö ›

Uuden auton leasing

Lue lisää ›

Käytetyn auton leasing

Lue lisää ›

Kone- ja laiteleasing

Lue lisää ›

Miksi Leasing Kumppani?

1. Tarvekartoitus

Selvitämme tarkasti, millaisen kohteen tarvitset ja millaiset vaatimukset sille on.

2. Rahoituksen suunnittelu

Kun tarve on selvillä, siirrymme rahoituksen suunnitteluun. Tarkastelemme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja selvitämme, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.

3. Kohteen haku

Rahoituksen suunnittelun jälkeen lähdemme etsimään sopivia kohteita, jotka vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

4. Vertailu ja valinta

Käymme läpi löytyneet vaihtoehdot ja teemme niiden välisen vertailun. Sinä teet valintasi ja valitset haluamasi kohteen.

5. Kohteen hankinta

Kohteen löydyttyä sovimme kaupasta, toimitustavasta ja -aikataulusta sinun tarpeidesi mukaisesti, jotta kohde saadaan hankittua haluamallasi tavalla.

6. Luovutuksen jälkeen

Olemme sitoutuneita auttamaan sinua kaikissa kohteeseen, sen ylläpitoon ja rahoitukseen liittyvissä asioissa. Pyrimme luomaan pitkäaikaisen ja kestävän asiakassuhteen tarjoten jatkuvaa tukea ja palvelua.

Ota yhteyttä ›

Leasing Kumppani – Myy, osta, liisaa

Toimialasta riippumatta työtehtäviin soveltuva ajoneuvokalusto on olennainen osa liiketoimintaa. Me olemme olemassa, jotta yrityksenne ajoneuvokalustoa koskevat ratkaisut eivät söisi ylimääräisiä resursseja ja te voisitte keskittyä liiketoimintanne kannalta oleelliseen.

Kalustoa hankkiessa tai päivittäessä tiedonhankintaan ja perehtymiseen käytettävä aika ja vaiva ovat ylimääräisiä kulueriä, joista jokainen yritys haluaa eroon. Leasing Kumppani huolehtii ajoneuvoista yritysten tarpeiden mukaan, tehden prosessista mahdollisimman hyödyllisen ja tehokkaan. Ammattitaitomme ja kontaktimme sekä autoalan toimijoihin että rahoitusalalle mahdollistavat palvelukokonaisuuden, joka säästää yritykseltä aikaa, vaivaa sekä rahaa.

Tarkoituksenamme on olla asiakasyritystä kokonaisvaltaisesti palveleva kumppani. Leasing Kumppanisi tukee yritystäsi ajoneuvokaluston elinkaaren eri vaiheissa. Ammattitaitomme ja verkostomme niin uusien kuin vanhojen autojen myynnistä sekä maahantuonnista ja rahoitusalalta ovat käytössäsi yhdellä soitolla tai sähköpostilla.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten!

Ota yhteyttä ›

"Sanoin vaan speksit. Tosi vaivatonta!"

"Minun ei tarvinnut oikeastaan tehdä mitään: Auto tuli pihaan ja koeajoimme sen. Paperiasiat sujuivat kaikki sähköisesti. 
Hyvä asenne ja motivaatio välittyvät – ja ihan luksuspalvelu! Moni asiakas kunnioittaa tällaista palvelunäkemystä. Iso suositus."

Jari Kalliokuja
Kauppias, Turun Tapetti ja Matto Oy

Päivitetään kulkuneuvosi ›

Asiantuntijamme ovat yhden klikkauksen päässä

Jätä soittopyyntö, autamme mielellämme kaikissa yrityksen kalustoon liittyvissä asioissa!

Soita